Totalkunde

Samler du dine forsikringer hos Concordia Forsikring bliver du Totalkunde og får 10 % i rabat på dine forsikringer – og ret til fordelagtige forsikringsvilkår.

Saml dine forsikringer og få rabat

Concordia Forsikring er ikke som alle andre forsikringsselskaber. Vi tror nemlig stadig på, at personlig og individuel forsikringsrådgivning, er det bedste for dig som kunde – og for os som forsikringsselskab.

Det betyder, at vi altid gør os umage for at forstå dit liv og din familie - så vi sammen kan passe godt på alt det, der har værdi for jer.

Som Totalkunde hos Concordia Forsikring får du 10 % rabat på dine forsikringer og ret til fordelagtige forsikringsvilkår.

For at blive Totalkunde skal du minimum have haft én forsikring i mindst 2 år – enten i Concordia Forsikring eller i et andet forsikringsselskab – og ikke have haft skader i perioden. Derudover skal du naturligvis samle dine skadesforsikringer hos os.

Se produktarket for Totalkunde

Totalkunde

PrivatTotal – hvis du bor i lejlighed

Bor du i lejlighed, kan du blive PrivatTotal-kunde hos Concordia Forsikring. Du skal som minimum tegne bilforsikring, indboforsikring og ulykkesforsikring hos os.

Som PrivatTotal-kunde får du 10 % rabat på alle disse tre forsikringer – men også på SOS Dansk Autohjælp abonnement, motorcykelforsikring samt campingvogns- eller trailerforsikring.

Rabatten gælder fortsat, selv om du får skader.

Udover du får rabat, optjener du også ret til en friskade som Total-kunde. Du får således ret til én skade uden betaling af selvrisiko, hvis du ikke har skader inden for 2 år – dette gælder for din indboforsikring og bilforsikring (ikke Bil Total).

Du skal som minimum vælge:

 • Bilforsikring
 • Indboforsikring
 • Ulykkesforsikring

BoligTotal – hvis du har hus eller sommerhus

Har du et hus, et fritidshus – eller begge dele – kan du blive BoligTotal-kunde hos Concordia Forsikring. Du skal som minimum tegne husforsikring eller fritidshusforsikring sammen med indboforsikring, bilforsikring og/eller ulykkesforsikring hos os. 

Som BoligTotal-kunde får du 10 % rabat på alle disse fem forsikringer – men også på SOS Dansk Autohjælp abonnement, motorcykelforsikring samt campingvogns- eller trailerforsikring.

Rabatten gælder fortsat, selv om du får skader.

Udover du får rabat, optjener du også ret til en friskade som Total-kunde. Du får således ret til én skade uden betaling af selvrisiko, hvis du ikke har skader inden for 2 år – dette gælder for din parcelhusforsikring, fritidshusforsikring, indboforsikring og bilforsikring (ikke Bil Total).

Du skal som minimum vælge:

 • Parcelhusforsikring eller fritidshusforsikring
 • Indboforsikring
 • Bilforsikring eller ulykkesforsikring

LandboligTotal – hvis du har et nedlagt landbrug eller et fritidslandbrug

Har du en landejendom uden landbrugspligt, kan du blive LandboligTotal-kunde hos Concordia Forsikring. Du skal som minimum tegne landboligforsikring, indboforsikring samt ulykkesforsikring og/eller bilforsikring hos os.

Som LandboligTotal-kunde får du 10 % rabat på alle ovennævnte forsikringer – dog gælder for landboligforsikringen, at rabatten ydes på den præmie, der vedrører boligen.

Hvis du samtidig tegner forsikring til dit hus, dit sommerhus, din motorcykel eller din campingvogn ydes rabatten også på disse forsikringer.

Rabatten gælder fortsat, selv om du får skader.

Udover du får rabat, optjener du også ret til en friskade som Total-kunde. Du får således ret til én skade uden betaling af selvrisiko, hvis du ikke har skader inden for 2 år – dette gælder for din landboligforsikring (boligdelen), husforsikring, fritidshusforsikring, indboforsikring og bilforsikring (ikke Bil Total).

Du skal som minimum vælge:

 • Landboligforsikring
 • Indboforsikring
 • Ulykkesforsikring og/eller bilforsikring

 

Fordele ved at samle dine forsikringer

Der er mange grunde til, at du skal samle dine forsikringer hos os. Udover at du kan spare 10 % på dine forsikringer, er der også den fordel, at det hele bliver mere overskueligt for dig.

Du skal kun forholde dig til information fra ét selskab – og hvis uheldet er ude, skal du ikke kontakte flere selskaber for at høre, hvordan skaden skal dækkes.

Skræddersyede forsikringer til dig

Vi tror på, det betaler sig for dig at vælge et forsikringsselskab, du kan stole på – og hvor du kommer i første række. Forsikringsbehov er individuelle, og dit valg af dækninger afhænger i høj grad af livsstil, interesser og hvor i livet du befinder dig. 

Livet ændrer sig hele tiden, og det er vigtigt, at dine forsikringer følger med.

Hos Concordia Forsikring får du altid personlig rådgivning og skræddersyede løsninger. Det er din garanti for, at de forsikringer, du har hos os, er de helt rigtige for dig – og at du hverken er underforsikret eller overforsikret. Det giver ro i maven.

Du får gode og relevante forsikringer til en fornuftig pris. Og vælger du at blive Totalkunde, får du ovenikøbet 10 % rabat på følgende forsikringer:

 • Bilforsikring
 • Ulykkesforsikring
 • Indboforsikring
 • Husforsikring
 • Motorcykelforsikring
 • Campingvognsforsikring
 • Landboligforsikring
 • Fritidshusforsikring

Bestil et gratis forsikringstjek og lad os sammen gennemgå dine forsikringer – måske kan du blive bedre og billigere dækket, end du er i dag.

Du bliver kontaktet af en forsikringsrådgiver, som giver dig et uforpligtende tilbud. Hvis du ønsker at skifte dine forsikringer til Concordia Forsikring, klarer vi alt det praktiske for dig.

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan bliver jeg Totalkunde?

Vi vil gerne belønne de mange kunder, der samler sine forsikringer hos os. Det, synes vi, giver god mening. Derfor får du som Totalkunde ret til fordelagtige forsikringsvilkår – og sparer 10 % på dine forsikringer.

For at blive Totalkunde skal du opfylde følgende betingelser:

 1. Du har haft minimum én forsikring i mindst 2 år – enten i Concordia Forsikring eller i et andet forsikringsselskab – og har ikke haft skader i perioden.
 2. Du samler dine forsikringer hos os (som minimum bil-, indbo- og ulykkesforsikring).

Hvordan opnår jeg rabat på mine forsikringer?

Først og fremmest kan du samle dine forsikringer – og derved opnå en billigere pris. Du får 10 % rabat på dine forsikringer som Totalkunde. 

Derudover kan du opnå rabat på enkelte forsikringer på anden vis. Du får f.eks. 10-25 % rabat på indboforsikring og fritidshusforsikring ved installation af tyverialarm – rabatten afhænger af alarmtypen.

Hvad koster det at skifte forsikringsselskab?

Som udgangspunkt koster det ikke noget, da det altid er gratis for dig at opsige dine forsikringer til det normale udløb (hovedforfald).

Du kan dog også vælge at opsige forsikringerne med forkortet opsigelse – dvs. før hovedforfaldet – og det vil typisk koste dig et gebyr pr. forsikring, der opsiges.

Hvis forsikringerne har været i kraft i mindre end et år opkræves et forhøjet gebyr, som dækker de omkostninger, forsikringsselskabet har haft i forbindelse med oprettelsen af forsikringerne.

Hvilke forsikringer får jeg ikke rabat på som Totalkunde?

Som udgangspunkt får du 10 % rabat på din samlede forsikringsløsning, hvis du er Totalkunde hos os.

Der er dog enkelte forsikringer, der ikke er en del af rabatordningen – f.eks. entrepriseforsikring og bådforsikring – lige som Totalkunderabatten ikke gælder for forsikringer tegnet hos Dansk Glasforsikring, Dyrekassen Danmark og Dansk Hesteforsikring.

Derfor skal du vælge Concordia Forsikring

Forsikring handler om, at du og din familie skal være sikret bedst muligt, hvis livet pludselig tager en drejning. Det vigtigste for os er at gøre din hverdag mere tryg, og vi er her for at hjælpe dig. Tag vores ord for det – men endnu bedre, tag vores kunders ord for det.

Stella L. Nielsen
Adm. direktør

Få et forsikringstilbud

Hos Concordia Forsikring er forsikringstilbud altid personlige – og skræddersyet til at matche dine behov. Udfyld formularen og bliv kontaktet af en rådgiver. Så finder vi sammen ud af, hvordan du bliver sikret bedst muligt.