Vores værdier og historie

Concordia Forsikring deler navn med den romerske gudinde for forståelse og fællesskab. Og netop de to ord er pejlemærkerne i vores hverdag.

Concordia Forsikring er med dig i hverdagen

Som kunde i Concordia Forsikring skal du altid kunne stole på, at du får den bedste rådgivning og den rette forsikringsløsning – og ikke mindst den hjælp, du har brug for, når uheldet er ude.

Du kan nemt komme i direkte kontakt med en rådgiver eller skadebehandler. Det er rart at vide, når livet tager en drejning, og du får brug for vejledning eller et godt råd om dine forsikringer.

Kommer du i tvivl om dine dækninger eller en igangværende skadesag, kan du altid få overblikket på Mit Concordia, der er lige til at tage med på farten som app til din mobiltelefon.

På Mit Concordia kan du når som helst:

  • Se dine forsikringer, policer og betingelser
  • Ændre dine kontaktoplysninger
  • Se og acceptere aktuelle tilbud
  • Give fuldmagt til at andre kan se dine forsikringer
  • Anmelde en skade
  • Bestille grønt kort
  • Finde vejledninger og kontaktoplysninger, hvis du har brug for autohjælp eller hjælp på rejsen

Hent Mit Concordia til mobil eller tablet

Et forsikringsselskab der forstår dig

På mange måder er vi præcis det, der forventes af et forsikringsselskab, og så alligevel ikke.

For os er god forsikringsrådgivning individuel, for ikke to mennesker er ens. Vi har alle forskellige behov, ønsker og holdninger – især til dét at føle os trygge – og vores livssituation stor betydning for, hvordan vi ønsker at sikre os selv og vores nærmeste. 

Derfor handler vores rådgivning i høj grad om at lære dig at kende og få en forståelse af, hvad der er vigtigt for dig. Så vi i fællesskab kan finde den rette forsikringsløsning. 

Læs mere i vores velkomstfolder nedenfor.

Velkomstfolder – Concordia Forsikring

Velkomstfolder – Ærø Brand Forsikring

Velkomstfolder – Læsø Brand Forsikring

Vores historie og organisation

Historien om Concordia Forsikring starter i 2009, hvor de tre selskaber Nord Forsikring, Fynbo Forsikring og Morsø Forsikring ligges sammen under ét fælles navn.

I dag har vi afdelingskontorer i Odense, Aars, Ærøskøbing, Virum samt på Læsø – og vi tilbyder alle typer forsikringer til private, primært på Fyn og i Syddanmark. Forsikringer til mindre og mellemstore erhvervsvirksomheder samt landbrug tilbydes over hele landet.

Concordia Forsikring er – via Dyrekassen Danmark og Dansk Hesteforsikring – et velkendt navn blandt dyrevenner. Begge steder bliver du bliver mødt med empati, engagement og kompetence, hvis dit dyr kommer galt afsted.

Siden 2018 har vi med Dansk Glasforsikring kunnet tilbyde ekspertviden inden for forsikring af glas og sanitet – og kan bl.a. hjælpe med at sikre bygningsglas, frontruder i lastbiler og ikke mindst dit drivhus.

Concordia Forsikring er en del af Himmerland Forsikring-koncernen, som samlet består af:

 

Se koncerndiagram her