Campingvognsforsikring

CAMPINGVOGNSFORSIKRING

Campingvognsforsikringen gør det muligt at slappe af på din ferie i såvel Danmark som i udlandet.

Din campingvogn er delvist dækket af ansvarsforsikringen på din bil – din bils forsikring dækker de skader, du forvolder med din campingvogn, men ikke på den. Derfor har du brug for en kaskoforsikring. Og du har frit værkstedsvalg, hvis du får en skade.

  • Kasko
  • Retshjælp
  • Indbo
  • Trailere og teltvogne kan også forsikres
  • SOS Dansk Autohjælp abonnement med rabat

Kontakt os, og få et tilbud. Vi skræddersyr din campingvognsforsikring, så den passer til dig.

 

Læs mere

Kasko

Campingvognsforsikringen dækker, hvis din campingvogn eller dit fortelt bliver beskadiget, f.eks. ved påkørsel, brand eller tyveri – uanset om skaden sker i Danmark eller i udlandet.

Dit fortelt er dækket af forsikringen i perioden 1. marts - 31. oktober, mens vinter- og helårstelt er dækket hele året.

Retshjælp

Campingvognsforsikringen omfatter også en retshjælpsforsikring. Forsikringen dækker sagsomkostninger i forbindelse med private retssager – både sager som rejses imod dig, og sager som anlægges af dig imod andre. Hos os dækker retshjælpsforsikringen udgifter helt op til 225.000 kr.

Indbo

Tegner du en kaskoforsikring på din campingvogn hos os, omfatter forsikringen også det indbo, der naturligt hører til campingvognen, f.eks. køkkengrej, service, bestik, sengetøj og campingmøbler.

I perioden fra uge 12 til og med uge 42 har du også dækning for tyveri af almindelig privat indbo, der befinder sig udenfor campingvognen og fra campingvogn og fortelt, selvom din campingvogn er ubeboet og forteltet ikke er låst.

SOS Dansk Autohjælp

SOS Dansk Autohjælp yder hurtig og professionel autohjælp overalt i Europa. Med et abonnement på din trailer eller campingvogn kan du få assistance ved uheld eller driftsstop enten på den eller din bil. Du er dækket uanset om du ejer, lejer eller har lånt traileren/campingvognen.

Som kunde hos Concordia Forsikring får du rabat på dit abonnement hos SOS Dansk Autohjælp, så er du godt hjulpet, hvis uheldet er ude.

Læs mere om abonnement hos SOS Dansk Autohjælp (på side 2).

Forsikringspræmie

Prisen på campingvognsforsikringen afhænger af din campingvogns handelsværdi og indbosummens størrelse. Derimod er det uden betydning, om campingvognen er kørende eller stationær. 

Er du Totalkunde hos os, opnår du 10 % rabat på din campingvognsforsikring. Rabatten ydes fortsat, selv om du får skader.

Trailere og teltvogne

Det er også muligt at tegne en kaskoforsikring på trailere og teltvogne. Dækningsområderne er identiske med campingvognsforsikringen.