Finanselev i Concordia Forsikring

Bliv finanselev i Concordia Forsikring og få en uddannelse, der åbner døre. Vi sikrer dig et trygt forløb og sørger for løn i hele uddannelsesperioden.

Som finanselev i Concordia Forsikring får du en solid uddannelse, der efterfølgende giver dig mange jobmuligheder i en spændende branche. Du lærer om forskellige områder inden for skadeforsikring og ser, hvordan vores forskellige afdelinger hver især skaber værdi for kunderne. 


Salgsafdelingen

I salgsafdelingen er det primære fokus på rådgivning, og du skal være med til at sikre, at vores kunder er korrekt dækket – og får en forsikringsløsning, der matcher deres specifikke situation. 

Her går forsikringsviden, produktindsigt, kundeforståelse og kommunikation hånd i hånd, og hverdagen er naturligvis præget af en stor kundekontakt.


Police- og serviceafdelingen

I police- og serviceafdelingen hjælper du kunderne med at besvare en lang række spørgsmål – om alt fra dækninger på policen til forsikringernes betaling. 

Derudover kommer du til at udstede policer, og får delvist ansvar for, at dét produkt, vi leverer til kunderne, altid er af højeste kvalitet. 

Du er i tæt kontakt med vores egne assurandører og forsikringsrådgivere, men har også dialog med andre selskaber om eksempelvis opsigelse og af forsikringer. 


Skadeafdelingen

I skadeafdelingen er du i kontakt med de kunder, som har brug for hjælp fra forsikringen – og derfor står i en uheldig og til tider uoverskuelig situation. Du skal være med til at sikre, at kunderne får en god oplevelse, uanset om der er dækning fra forsikringen eller ej. 

Skadeafdelingen har et tæt samarbejde med taksatorerne, hvis primære opgave er at vurdere og opgøre skader. Da der sommetider er flere parter involveret i en skade, vil du også komme i kontakt med andre forsikringsselskaber her.

Elevpladsen hos Concordia Forsikring kan både være startskuddet til en karriere hos os – eller give dig et springbræt videre ud i den finansielle verden. Uanset hvad det ender med, får du 2 lærerige år og en bred vifte af færdigheder med i baggagen.

Et trygt forløb

For at sikre at du får den rette sparing og støtte i dit elevforløb, vil du få forskellige mentorer tilknyttet undervejs.

Du vil få en overodnet mentor – en elevansvarlig – som sørger for løbende opfølgning og sikrer, at der er ordentligt samspil mellem den teoretiske uddannelse på skolen og den praktiske oplæring i selskabet. Derudover vil du møde mentorer i de enkelte afdelinger – vores elevvejledere – som hjælper dig i gang med nye opgaver og sikrer, at du får de rette faglige udfordringer. 

Bliver du usikker på noget, eller har du brug for en snak, er der altid én, du kan tage fat i.


Få løn, mens du uddanner dig

Som finanselev i Concordia Forsikring har du ikke mulighed for at få SU. Til gengæld får du løn og pension i hele uddannelsesperioden – også mens du er på skole.

Du behøver ikke have en masse erfaring – det får du her!

Uanset om du allerede har prøvet kræfter med arbejdsmarkedet, eller du kommer direkte fra skolebænken, har du mulighed for at blive finanselev i Concordia Forsikring. 

Din erfaring er nemlig ikke afgørende for os. Det vigtigste er, at du:

  • har gåpåmod og løser dine opgaver med et smil

  • er empatisk, lyttende og hjælpsom – både over for kunder og kollegaer

  • er åben for feedback og har lyst til at lære nyt

Derudover skal du have afsluttet en gymnasial uddannelse, inden du starter dit elevforløb her hos os – det kan f.eks. være HHX, STX, HTX, HF eller EUX.

 

Vil du være vores næste finanselev?

Vi søger typisk elever i løbet af foråret – til opstart 1. september. 

Hvis du er interesseret i at blive vores næste finanselev, så hold øje med vores ledige stillinger, eller send en uopfordret ansøgning afsted på mail.