Om Concordia

Livet er uforudsigeligt, og tingene kan hurtigt tage en uventet drejning. Derfor skal forsikring være nemt og trygt. Hos Concordia Forsikring er vi med dig i hverdagen.

Forsikringer til din hverdag

Concordia Forsikring tilbyder alle typer forsikringer til private, primært i region Syddanmark – herunder også på Ærø via brandet Ærø Brand Forsikring. Forsikringer på Læsø tegnes via brandet Læsø Brand Forsikring.

Forsikringer til mindre og mellemstore erhvervsvirksomheder og landbrug tilbydes over hele landet. 

Enkeltstående glasforsikring udbydes via Dansk Glasforsikring i hele Danmark.

Dyreforsikring tilbydes landsdækkende via Dyrekassen Danmark og Dansk Hesteforsikring. Hvis du er dyreforsikringskunde i ét af de to selskaber, har du også mulighed for at tegne dine øvrige privatforsikringer hos Concordia Forsikring. 

Personlig service og digitale løsninger

Personlig rådgivning, god service og hurtig skadebehandling giver tryghed for vores kunder. Men tryghed er også at være uafhængig – at kunne klare tingene selv, lige når det passer dig.

Den mulighed har du med Mit Concordia. Her kan du se dine forsikringer, præmier og vigtige dokumenter som policer og betingelser for dine dækninger.

Det er også på Mit Concordia, at du hurtigt og enkelt kan anmelde skader døgnet rundt.

Vi har gjort det nemt at løse forskellige ting selv. Det er rart for nogen, mens andre foretrækker den personlige kontakt. Her er der mulighed for begge dele. For mennesker er forskellige, og det tager vi naturligvis hensyn til.