Knallertforsikring

Ejer du en knallert eller en scooter, er det vigtigt, du tegner en lovpligtig ansvarsforsikring. Med en knallertforsikring hos Concordia Forsikring skal du ikke betale selvrisiko, og du stiger ikke i forsikringspræmie, hvis du kommer ud for et uheld*.

Hvad dækker en knallertforsikring?

En knallertansvarsforsikring er din sikkerhed, hvis du bliver indblandet i en ulykke med din knallert eller scooter.

Forsikringen er lovpligtig og dækker dit erstatningsansvar over for andre personer og andres ting.

Med en knallertforsikring hos Concordia Forsikring, skal du ikke betale selvrisiko på forsikringen, og du stiger ikke i forsikringspræmie, hvis du skulle komme ud for et uheld med knallerten. Prisen på din knallertforsikring er dermed fast, selvom du får skader*.

Se produktarket for vores knallertforsikring

*Selskabet kan dog i forbindelse med en skade fortsat gøre brug af sin ret til at ændre i forsikringsvilkårene, herunder prisen, indtil 14 dage efter erstatningens betaling eller afvisning af skaden.

Grunddækning

Ansvarsforsikring

Knallertforsikringen omfatter den lovpligtige ansvarsforsikring. Forsikringen dækker de skader, du måtte pådrage andre personer eller andres ting ved brug af din knallert eller scooter – f.eks. i forbindelse med påkørsel.

Dækker:

  • Dit erstatningsansvar over for andre personer og deres ting, hvis skaden forvoldes med den forsikrede knallert

Dækker bl.a. ikke:

  • Skader på den forsikrede knallert
  • Skader på førerens person eller ting
  • Tyveri af knallerten

En knallertforsikring med flere fordele

Når du ejer en knallert eller scooter, skal du også have en ansvarsforsikring. Det skal du, fordi det er lovpligtigt – og fordi du er ansvarlig for de skader, du laver med din knallert, uanset om du er skyld i uheldet eller ej.

Når du forsikrer din knallert hos os, får du en række fordele:

  • Du skal ikke betale selvrisiko, hvis du får brug for ansvarsforsikringen
  • Præmien stiger ikke, hvis du kommer ud for et uheld. Det vil sige, at prisen på din knallertforsikring er fast, også selvom du får en skade*
  • Som Totalkunde får du 10 % rabat på dine forsikringer – inkl. knallertforsikringen

 

*Selskabet kan dog i forbindelse med en skade fortsat gøre brug af sin ret til at ændre i forsikringsvilkårene, herunder prisen, indtil 14 dage efter erstatningens betaling eller afvisning af skaden.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster en knallertforsikring?

Hos Concordia Forsikring har vi gjort det nemt og gennemskueligt for dig at forsikre din knallert. 

Prisen på knallertforsikringen er nemlig den samme, uanset om du har en knallert 30 eller en knallert 45 – altså en lille eller en stor knallert. 

Husk, der er penge at spare, hvis du tegner flere forsikringer: Som Totalkunde hos Concordia Forsikring får du nemlig 10 % rabat på alle dine forsikringer. 

Bestil et uforpligtende tilbud – og få en pris på knallertforsikring.

Hvad er forskellen på en scooter og en knallert?

Rent juridisk er der ikke forskel på de to ting, og i Færdselsloven bruges den samlende betegnelse knallert for begge køretøjer. Der skal derfor også tegnes knallertforsikring til en scooter.

Stiger min præmie på min knallertforsikring, hvis jeg får en skade?

Nej, ikke hos Concordia Forsikring.

Vores knallertforsikringen et fastpræmieprodukt. Det vil sige, der ikke er generel prisregulering ved skader. Prisen forbliver den samme – også hvis du skulle komme ud for et uheld med knallerten*.

*Selskabet kan dog i forbindelse med en skade fortsat gøre brug af sin ret til at ændre i forsikringsvilkårene, herunder prisen, indtil 14 dage efter erstatningens betaling eller afvisning af skaden.

Er der selvrisiko på knallertforsikringen?

Der er ingen selvrisiko, når du tegner ansvarsforsikring til din knallert eller scooter hos Concordia Forsikring.

Hvad betyder registreringspligt på min knallert?

En knallert skal altid være indregistreret og have en nummerplade – og det er dit ansvar som ejer.* 

Du kan selv foretage indregistreringen på motorkontoret, men normalt sørger forhandleren for både nummerplade og indregistrering. Der er ingen registreringsafgift, men nummerpladen koster et mindre beløb. Sælger du din knallert til en anden person, skal den nye ejer meddele dette til motorkontoret.

*) Bemærk, dette gælder dog ikke for invalideknallerter, som er fritaget for registrering, og er din knallert fra før 1. juli 2006 kan der gælde andre regler.

Hvad betyder ulovlig kørsel på knallert – og hvilke konsekvenser har det?

Hvis du kører ulovligt på din knallert, kan det medføre konfiskation, bøde eller fængselsstraf. Derudover risikerer du at skulle betale erstatning for eventuelle skader, som du har påført andre personer eller ting. Det er blandt andet ulovligt at køre på en tunet knallert, i spirituspåvirket tilstand, med passager bagpå eller køre uden nummerplade.

Derfor skal du vælge Concordia Forsikring

Forsikring handler om, at du og din familie skal være sikret bedst muligt, hvis livet pludselig tager en drejning. Det vigtigste for os er at gøre din hverdag mere tryg, og vi er her for at hjælpe dig. Tag vores ord for det – men endnu bedre, tag vores kunders ord for det.

Stella L. Nielsen
Adm. direktør

Få et forsikringstilbud

Hos Concordia Forsikring er forsikringstilbud altid personlige – og skræddersyet til at matche dine behov. Udfyld formularen og bliv kontaktet af en rådgiver. Så finder vi sammen ud af, hvordan du bliver sikret bedst muligt.