Forsinket fremmøde til flyafgang – dækker rejseforsikringen?

Her får du svar på, om rejseforsikringen dækker, hvis du ikke når dit fly.

Hvis du kommer for sent til dit fly, kan der være hjælp at hente fra din rejseforsikring, hvis forsinkelsen er uforskyldt og uforudsigelig.

Derfor bør du altid tage afsted i god tid - og evt. tjekke ind online. Det er også en god idé at have dine rejsedokumenter klar, både printet og elektronisk, når du kommer til lufthavnen.

En rejseforsikring hos Concordia Forsikring dækker forsinket fremmøde

Hvis du kommer for sent til dit fly, dækker din rejseforsikring hos Concordia Forsikring – under forudsætning af at du er mødt op i lufthavnen i god tid.

Det vil sige, at du som minimum skal være mødt op i den tid, lufthavnen og rejsearrangøren anbefaler.

Billund Lufthavn og Københavns Lufthavn anbefaler som udgangspunkt, at passagerer møder op i lufthavnen mellem to og tre timer før afgang, hvis de skal rejse udenrigs – men hold løbende øje med opdateringer og ændringer.

Du kan altså få erstatning, hvis du er mødt op til tiden og har haft styr på de nødvendige rejsedokumenter og formaliteter, men alligevel kommer uforskyldt for sent til flyet.

Er det tilfældet, dækker din rejseforsikring hos Concordia Forsikring udgifter til indhentelse af rejseruten – dvs. flybilletten – hvis du f.eks. bliver om-booket til et andet fly.

Der er ligeledes dækning for rimelige og nødvendige udgifter til kost og logi indtil ny flyafgang. Vi anbefaler dog, at du bliver i lufthavnen, indtil der er styr på en eventuel om-bookning.

Husk, at du altid kan kontakte os, hvis du har spørgsmål til din rejseforsikring – vi sidder klar til at hjælpe. Ring på 63 14 44 44 eller send os e-mail.