Undgå indbrud i campingvognen

Flere og flere campingpladser oplever ubudne gæster – både herhjemme og i udlandet. Se her, hvordan du som campist undgår at få stjålet dine ting.

Gode råd til at forebygge indbrud på campingpladsen

  • Tænk som en tyv: Hvis du kan se noget værdifuldt udefra, kan tyven også – og så er det nemt at blive fristet. Det er derfor en god idé at gemme tingene lidt af vejen. Sørg også for at låse værdifulde ting inde i campingvognen eller lægge dem i en aflåst bil.

  • Lav aftaler med naboerne: Hvis du ved, at du skal være væk fra vognen i længere tid – eksempelvis på heldagstur – så lav en aftale med naboerne om, at de holder øje med fortelt og vogn.

  • Lad dine værdigenstande blive hjemme: Tænk en ekstra gang over, hvad og hvor meget du tager med på camping. Undgå eksempelvis at tage alle dine smykker med, og lad gerne det dyre ur blive hjemme. Så undgår du også, at du glemmer tingene, eller de bliver væk.

  • Kontakt politiet ved mistanke: Hvis du ser nogen, der opfører sig mistænkeligt – eller du decideret ser personer stjæle fra en campingvogn – så kontakt politiet for nærmere instruks.

Du kan også sikre dig mod tyveri af campingvognen

Måske giver det også mening for dig at sikre campingvognen mod at blive stjålet. Det kan du gøre på forskellige måder.

Du kan gøre det sværere for tyve at stjæle din campingvogn ved at sætte en lås på koblingen, så vognen ikke kan hægtes på et anhængertræk – medmindre låsen brydes op.

En anden mulighed er at sikre campingvognens støtteben med et låsebeslag, så benene ikke umiddelbart kan hæves. Sidst, men ikke mindst kan du investere i en hjullås. Den monteres på campingvognens hjul og forhindrer dermed hjulene i at dreje rund.

Kør trygt på ferie med en campingvognsforsikring hos Concordia Forsikring

En god campingvognsforsikring dækker både indbrud i campingvognen og tyveri af vognen.

Hos Concordia Forsikring hjælper vi dig, hvis uheldet er ude. Så undgår du bekymringer på campingferien.

Læs mere om vores campingvognsforsikring – eller bestil et tilbud med det samme.