Det handler om din virksomhed

Erhvervsforsikringer beskytter forretningen mod forskellige økonomiske tab og giver dig et trygt fundament, så du kan fokusere på dét, du er bedst til – at drive din virksomhed.

En fleksibel forsikringsløsning til din virksomhed

Hos Concordia Forsikring får du erhvervsforsikringer, der er tilpasset din forretning og den hverdag, du og dine medarbejdere står overfor.

Vi forsikrer små og mellemstore virksomheder på tværs af brancher og geografi. Vi hjælper ofte håndværkere, detailvirksomheder, boligforeninger og landbrug, men kan også klare forsikringsløsninger til en lang række andre forretningsområder. Du kan trygt stole på, at vi har kompetencerne til at løfte de komplicerede løsninger, der kræves, når det gælder erhvervsforsikringer. 

Måske lyder vi bare som endnu et forsikringsselskab, men det er vi langt fra. Vi interesserer os for din virksomhed og gør os umage med at forstå din situation – for det er sådan, du får den bedste forsikringsløsning. Og hvis uheldet er ude, hjælper vi dig videre hurtigst muligt, så du kan holde din forretning kørende.

Med Concordia Forsikring får du en erfaren forsikringspartner, der er med dig hele vejen.

 

Se produktark for erhvervsforsikring 

Se produktark for LandbrugTotal

Se produktbeskrivelse (IPID) for arbejdsskadeforsikring

Se produktbeskrivelse (IPID) for frivillig arbejdsulykkesforsikring


Kontakt erhvervsafdelingen

Telefon 96 98 18 59
Kontakt os via e-mail

Åbningstider

Mandag til torsdag kl. 8.30 til 18.00
Fredag kl. 8.30 til 15.00

Andre erhvervsforsikringer

Derfor skal du vælge erhvervsforsikringer fra Concordia Forsikring

Hos os får du et trygt fundament for din virksomhed. Vi tilbyder personlig rådgivning i øjenhøjde – og hjælper hellere end gerne med at finde de rigtige erhvervsforsikringer til din forretning. Concordia Forsikring er med dig i hverdagen.

Lars Hansen
Salgschef for erhverv

Få et forsikringstilbud

Hos Concordia Forsikring er forsikringstilbud altid personlige. Udfyld formularen, så kontakter en af vores rådgivere dig med et skræddersyet forsikringstilbud, der matcher dine behov.